InMoov

InMoov is de eerste open source 3D geprinte levensgrote robot.

Te maken met elke 3D-printer met een print grootte van 12x12x12cm, wordt het gezien als een ontwikkelplatform voor universiteiten, laboratoria en hobbyisten, maar het is in de eerste plaats bedoeld voor makers.

Lees meer...

Rapiro

Rapiro is een doe-het-zelf robot kit voor hobby en onderwijs in software engineering en robotica.

Lees meer...

PLEN2

De PLEN2 is een robot kit die alle benodigde onderdelen, printplaten, servo motoren en accessoires bevat die nodig zijn om een vrij sophisticated 20 centimeter hoge tweebenige lopende robot te bouwen.

Lees meer...

Poppy

Poppy is een open-source platform voor het creëren, gebruiken en delen van interactieve 3D geprinte robots.

Lees meer...

Jimmy

Intel en Trossen Robotics hebben als doel de thuis robots tot een reëel product te maken met de 3D-geprinte robot Jimmy aangedreven door het nieuwe Edison development board van Intel.

Lees meer...

Robotis Mini

De Robotis Mini is een schattige humanoïd robot uit Korea. Het wordt verkocht als een robot kit met een open source embedded board en een open source 3D geprint uiterlijk waardoor het een oneindig aantal mogelijkheden geeft om verder aan te passen.

Lees meer...

Zowi

Zowi is een open source robot die eenvoudig met een 3D printer is te maken.

Lees meer...

Bioloid

Bioloid is een educatieve robot kit die je de basis, structuren en beginselen van robotica leert kennen. Het is ook voor hobbyisten die hun eigen robots willen bouwen.