Meccanoid G15-KS

De Meccanoid G15 KS Robot

Met de Meccanoid G15 KS persoonlijke robot van Meccano bouw je een echte buddy. De robot bestaat uit meer dan 1100 onderdelen en is een slimme robot van 1 meter 20 hoog. Hij heeft verbazingwekkende spraak herkenningsmogelijkheden en kent meer dan 1000 voorgeprogrammeerde zinnen en geestige opmerkingen. Hij kan zelfs grappen maken en spelletjes spelen!

De Meccanoid G15 KS is de nieuwste Meccano ontwikkeling in robotica. Met behulp van geavanceerde techniek en het gebruik van 8 servo motoren kan Meccanoid G15 KS realistisch bewegen. Het programmeren van de Meccanoid G15KS gaat gemakkelijk en intuïtief. Meccanoid's krachtige ingebouwde Meccabrain is de sleutel tot de programmering. Het bevat 64 megabits flash-geheugen waardoor hij bewegingen kan leren en geluiden opnemen en terugspelen. De Meccanoid G15 KS kan op 3 innovatieve manieren worden geprogrammeerd. Dankzij de Meccanoid's Learned Intelligent Movement (LIM) -technologie, kun je zijn armen en hoofd laten bewegen. Of je praat met hem en Meccanoid registreert wat je doet en doet je na! Voor meer interactief plezier is er de Motion Capture functie van de Meccanoid app voor smartphone of tablet. Met 10 motoren om zijn armen, voeten en hoofd te controleren, kan Meccanoid G15 KS een aantal strakke moves uitvoeren.

Eigenschappen

  • De Meccanoid G15 KS persoonlijke robot kent meer dan 1000 zinnen en is uitgerust met spraakherkenning.
  • Werkt met iOS en Android.
  • Volledig programmeerbare operationele, 120 cm lange robot, met levensechte bewegende armen en benen, aangedreven door 10 motoren voor realistische bewegingen.
  • De Meccanoid G15 KS persoonlijke robot is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder. 

Meccano website: http://www.meccano.com

 

 

 

Meccano G15

De Meccano G15 Robot

Met de Meccanoid G15 persoonlijke robot van Meccano kun je de laatste ontwikkelingen in de robotica ervaren. De Meccanoid G15 is het kleinere broertje van de G15 KS. Deze robot bestaat uit 600 onderdelen en is 60 cm hoog.

De besturing bestaat uit de dezelfde Meccabrain als in de G15 KS en daardoor heeft deze robot dezelfde programmeer mogelijkheden en kan het dezelfde grappen en opmerkingen maken. Met zijn 6 motoren om zijn armen, voeten en hoofd te controleren kan ook deze robot een groot aantal strakke moves uitvoeren.

Eigenschappen

  • De Meccanoid G15 Robot kent meer dan 1000 zinnen en is uitgerust met spraakherkenning
  • Werkt met iOS en Android.
  • Volledig programmeerbare operationele, 60 cm lange robot, aangedreven door 6 motoren voor realistische bewegingen.
  • De Meccanoid G15 Robot is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder.

Meccano website: http://www.meccano.com