Romeo

Ook in de portfolio van SoftBank van de overname van Aldebaran is de Romeo-zorgrobot, die wordt ontwikkeld om samen te werken met oudere en kwetsbare mensen, hetzij thuis, hetzij in residentiële zorginstellingen.

Lees meer...

 

 

Furhat

Furhat heeft de mogelijkheid om met mensen om te gaan zoals wij met elkaar omgaan.

Elk scenario waarin communicatie vereist is, kan Furhat mogelijk van toepassing zijn. Stel vragen, oefen interviews, train je vaardigheden, speel games of leer iets nieuws.

Lees meer...

Aisoy

Aisoy komt in verschillende uitvoeringen.

Als steun bij de opvoeding, als klas maatje en als hulpje bij het leren programmeren.

Lees meer...

 

MiRo-E

MiRo is de volgende generatie educatieve, persoonlijke en begeleidende robots.

Met zijn combinatie van mechatronica, sensoren, elektronica, sensing en een Blockly-gebaseerde programmeeromgeving, creëert Miro-E sociaal boeiende en interactieve ervaringen.

Lees meer...

Aeolus

De Aeolus-robot is nog steeds slechts een protoype, maar het is een geweldige.

Het kan je volgen, je vloeren dweilen, een biertje pakken en je huis patrouilleren.

Alles wat je een slimme huisbot wilt laten doen!

Lees meer...

MarsCat Bionic Robotic Cat

Een schattige robotkat die autonoom beweegt en je gezelschap houdt. MarsCat wordt aangedreven door een Raspberry Pi. Het kan bewegen, lopen, rennen, strekken en reageren op zijn omgeving. Terwijl je met de kat speelt, ontwikkelt hij een unieke persoonlijkheid.

MarsCat vereist geen tussenkomst van uw kant om te werken. Het heeft 16 servomotoren om soepel te bewegen en drukt zich uit met verschillende miauwen. Deze bionische kat is klaar om te worden geprogrammeerd met Python.

Lees meer...