AeolusAeolus

Aeolus

De Aeolus-robot is nog steeds slechts een protoype, maar het is een geweldige.

Het kan je volgen, je vloeren dweilen, een biertje pakken en je huis patrouilleren.

Alles wat je een slimme huisbot wilt laten doen! Tenminste dat is wat de fabrikant beloofd dat de robot zou moet kunnen doen.

Behendig
Met uitschuifbare en verwisselbare armen kan de robot stofzuigen, dweilen, serviesgoed opbergen, meubels verplaatsen en nog veel meer.

Spraakgestuurd
"Eva, zet de borden op." De robots kunnen spraakopdrachten herkennen en accepteren, evenals tekstopdrachten.

Geïntegreerd
Onze robots kunnen worden geïntegreerd met de meeste systemen voor thuistechnologie, waaronder Alexa, Google Home en meer. Plus, gebruik de app om alles te controleren en te zien wat de robot zag.

Slim
Geavanceerde AI-technologie betekent dat deze robots uw huis zelf kunnen opruimen. Ze zullen voortdurend leren om mensen te herkennen en nieuwe taken op zich te nemen en kunnen onthouden waar meer dan 1.000 huishoudelijke artikelen waar moeten blijven.

Veilig
Geavanceerde AI stelt de robot ook in staat om menselijk gedrag zoals slaperigheid tijdens het rijden nauwkeurig te voorspellen om te helpen beschermen tegen onveilig gedrag, en kan veranderingen in de houding van personen herkennen, waardoor het als een oudere thuis valt de robot dit kan herkennen. Gebruik de app bovendien om alles wat de robot doet te controleren en te bekijken.

Details
Arm met 7-DOF + 1-DOF verwisselbare grijperhand inclusief gereedschap, 2-DOF torso, 2-DOF kop uitgerust met 3D-camera en 5MP 2D-camera, 2-DOF basis voor horizontale en verticale beweging, krachtige AI embedded CPU / CGU, 802.11 ac WiFi + Bluetooth, 2,5 kg laadvermogen, Aeolus ROS-besturingssysteem.

 

Aeolus website: https://aeolusbot.com