NAO

De NAO Evolution humanoïd robot valt op door zijn leuke uiterlijk en is een open platform geschikt voor programmering en daarom zeer geschikt voor onderwijs, onderzoek, bedrijven en ontwikkelaars en door zijn goede vaardigheden zeer geschikt als entertainer.

Lees meer...

Q.bo

De Q.bo robot is een programmeerbare mobiele robot op basis van ROS en ontwikkeld door het Spaanse bedrijf The Corpora.

Het is een open-source platform voor de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie en sociale robotica.

Lees meer...

Segway Robot

Een Segway dat de wereld ziet en een robot die je een ritje geeft. De Segway Robot kan navigeren en je volgen en hij is uitbreidbaar.

Lees meer...

Alpha 2

De Alpha 2 humanoid robot van het Chinese bedrijf UBTech lijkt uiterlijk erg veel op de NAO robot van Aldebaran. Het wordt ontwikkeld als kickstarter project via de Indiegogo website en is naar verwachting leverbaar in het 2e kwartaal van 2016. Aangeprezen als “world’s first family robot” zou het in staat moeten zijn om diverse taken in huis uit te voeren.

Lees meer...

BUDDY

De BUDDY robot is de metgezel robot die je in het dagelijkse leven ondersteuning kan bieden. Het is open source en eenvoudig te gebruiken.

Lees meer...

Hovis Eco

HOVIS Eco Plus is een 20 DOF, 41cm hoge robot ontwikkeld door Koreaanse bedrijf Dongbu Robot. Met een aantrekkelijk uiterlijk en vol met sensoren en verlichting kan het worden gebruikt hetzij als een kant en klare robot of als ontwikkeling platform.

Lees meer...

 

 

Robotis OP2

De Robotis OP2 geavanceerde humanoïd robot is een miniatuur robot platform met geavanceerde rekenkracht, geavanceerde sensoren, hoge payload capacity en dynamic motion mogelijkheiden om veel uitdagende onderzoek en onderwijs activiteiten mogelijk te maken.

Lees meer...

Aido

Aido is een interactieve persoonlijke thuis robot. Een alles in één pakket dat wordt geleverd met het beste van domotica, veiligheid, hulp, entertainment, etc.

Lees meer...