TemiTemi

Temi

Temi is 's werelds eerste, echt intelligente, mobiele, persoonlijke robot voor thuis voorzien van de Amazon Alexa applicatie. Het kan zelfstandig door je huis navigeren, muziek afspelen, videochats starten en je helpen met andere dagelijkse taken.

Met state of the art AI, en een systeem van sensoren en camera's, verbetert Temi je leven naadloos, kan perfect navigeren in de meest dynamische denkbare omgeving - je huis of op kantoor. 

Temi biedt je een moeiteloze manier om verbinding te maken met online informatie en je vrienden.

Het biedt een ongeëvenaarde persoonlijke robotervaring, net zo gebruiksvriendelijk als het gebruik van een lichtschakelaar.

Temi levert een geweldige gebruikerservaring die opkomende en geavanceerde technologie gebruikt om een diepere, volledigere menselijke verbinding te bevorderen.

Je kunt overal en altijd verbonden zijn met de dingen die belangrijk voor je zijn: je vrienden, je media, je huis.

Hiermee kun je je smartphone neerleggen en verbonden blijven zonder je los te maken van het leven om je heen.

Temi fungeert als een thuishub, een persoonlijke assistent, een entertainmentsysteem en kan veel meer applicaties toevoegen dankzij het open Android-platform bovenop de belangrijkste applicaties van Temi.

Temi is nu beschikbaar in de VS via de website en zal binnenkort beschikbaar zijn voor aankoop op Amazon en komt binnenkort beschikbaar in veel meer regio's zoals Europa.

Temi website: https://www.robotemi.com