Reeti

Reeti

Een expressieve en communicerende robot van 40 cm lang.

Hij kan oneindig veel emoties uiten dankzij een flexibele huid en 15 vrijheidsgraden verdeeld over zijn nek, mond, onafhankelijke ogen en oren.

Reeti kan verschillende acties uitvoeren.

Met zijn twee camera's kan hij foto's maken of films opnemen in High Definition.

Zijn intelligentie stelt hem in staat te reageren op wat hij ziet volgens de mensen voor hem of wat er gebeurt in de kamer waarin hij zich bevindt.

Reeti heeft vijftien vrijheidsgraden in zijn hoofd, wat hem grote mobiliteit verleent. Reeti kan de oren, de nek (kanteling, pan en rotatie), de ogen, het ooglid en de mond bewegen.

Reeti heeft een tekst-naar-spraakmodule, waarmee hij elke zin die je hem geeft kan vertalen in gesproken tekst. Hij kent verschillende talen (o.a Engels, Frans, Duits, Nederlands).

Omdat hij verbinding kan maken met een e-mailservice, kan het je e-mails lezen. Dankzij Reeti ben je altijd verbonden met het internet.

Reeti kan je ook waarschuwen als een indringer bij je thuis komt dankzij zijn twee camera's en zijn vermogen om mensen te detecteren.

Daardat het is uitgerust met een Digital Terrestrial Television-tuner, een Blu-Ray-gegevenslezer en een dvd-speler, kan Reeti een thuisbioscoop-pc voor je woonkamer zijn. Films kijken of tv kijken zal eenvoudig en leuk zijn met Reeti.

Reeti heeft interne speakers (2x20W RMS, 2x30W power max) zodat je rechtstreeks naar je muziek kunt luisteren.

Reeti is een slimme robot.

Reeti website: http://www.reeti.fr/index.php/en/