KT-XKT-XKT-X Blauw

KT-X

De KT-X is een humanoïde robot van KumoTek Robotics, die in verschillende uitvoeringen wordt geleverd.

Deze robot heeft 17 vrijheidsgraden, een krachtige 60 MHz microcontroller, afstandsbediening en gyro / versnellingsmeter.

De robot is ontworpen om een ??leuk, goedkoop alternatief te bieden voor high-end robotica, terwijl het op stijlvolle wijze het nieuwste in een strak ontwerp combineert met geavanceerde robottechniek.

De KT-X is het eerste goedkope bi-pedaal robotplatform in zijn soort dat kan worden bestuurd met een standaard draadloze PS2 gamepad-controller, is gemakkelijk te gebruiken en biedt eindeloos veel entertainment.

Deze geweldige robot is in staat om te lopen, rennen, salto's te maken en op te staan ??vanuit een liggende positie met de voorkant naar beneden of met de voorkant omlaag. Het kan zelfs worden geprogrammeerd om zichzelf autonoom op te trekken nadat het is gevallen.

Het is 13 inch (33 cm) hoog, heeft 17 servo-aangedreven gewrichten (d.w.z. 17 vrijheidsgraden), een krachtige 60 MHz HV-processor met 512 kB ROM / 64 kB RAM en wordt volledig geladen met meer dan 75 voorgeprogrammeerde bewegingen.

De robot wordt ook geleverd met een eenvoudig te gebruiken gebruiksvriendelijke programmeerprogramma.

KT-X Specs

 

KT-X robots: http://www.kumotek.com/products/humanoid.htm