Meccanoid

Meccanoid G15 KS en Meccanoid G15 zijn je persoonlijke robotvrienden die je met de nieuwste Meccano onderdelen kunt bouwen. Het is een voor gevorderden, maar eenvoudig te gebruiken, robotica platform.

De Meccanoid G15 KS is benoemd tot speelgoed van het jaar 2015.

Lees meer...

MiP

De WowWee MiP Personal Robot is een geweldige buddy. De robot balanceert op twee wielen en volgt je wanneer je met hand gebaren voor zijn ogen zwaait. Het wordt geleverd met zeven leuke game modes en een app waarmee je toegang krijgt tot nog meer opties. De meegeleverde tray stelt MiP in staat om voorwerpen te dragen en de robot kan tot 50 voorgeprogrammeerde sequenties leren voor nog meer toekomstig plezier.

De robot is te koop bij o.a. Bol.com en Bart Smit.

Lees meer...

Alpha 1S

Een onderhoudende humanoid robot die via Bluetooth 4.0 verbinding maakt met je PC, Android of iOS.

Mindstorms

Lego Mindstorms zijn robotkits op basis van Lego Technic. Deze kits bieden een uitgebreide lijst van te bouwen robots gericht op snelheid, kracht, intelligente programmeerbaarheid en communicatie. Het robotica platform is gericht op jong en oud en kan behalve voor vermaak ook goed gebruikt worden voor educatieve doeleinden.

Lees meer..

BERO

BERO is een multi motor, wireless, geanimeerde mobile robot en speelgoed platform dat over een geavanceerd intern besturingssysteem beschikt voor het communiceren via een app.

Lees meer...

Dash en Dot

Dash is een echte robot, opgeladen en klaar om direct mee te spelen. Het reageert op je stem, kan om navigeren objecten, dansen en zingen. Dot is het brein van een robot. Dot wordt geleverd met verschillende spellen die je direct kunt spelen direct, zoals Magic Ball Dot, Dot of Music en Light Sword.

De robot is o.a. te koop bij Bol.com.

Lees meer...

BB-8

BB-8 is een robot karakter in de Star Wars films en is voor het eerst te zien in de 2015 film Star Wars Episode VII “The Force Awakens”. Bolvormig met een vrij bewegende koepelvormige kop is de BB-8 zowel een buddy als een op afstand bestuurbare robot unit.

Lees meer...

Robosapien Blue

De WowWee Robosapien Blue beschikt over volwaardige armen met twee soorten grijpers en het kan lopen, rennen en snel draaien op verschillende snelheden. Het heeft zevenenzestig voorgeprogrammeerde functies o.a. pick-up, gooien, schoppen, dans, kung-fu, scheten, oprispingen, rap en nog veel meer. De Robosapien is volledig programmeerbaar via de meegeleverde afstandsbediening. Deze robot kan reageren op geluiden of door te worden aangeraakt, opgepakt of geschopt, is voorzien van Bluetooth en komt met een app voor nog meer interessante functies.

Lees meer...