Somnox

Somnox slaap robot

De Somnox-slaaprobot helpt u sneller in slaap te vallen, langer te slapen en verfrist wakker te worden door uw ademhaling te vertragen, uw aandacht te richten en rustgevende geluiden te spelen.

De slaaprobot simuleert ademhalingsritmes. Omdat uw ademhaling zich van nature aanpast aan een ander ademhalingspatroon, kan de slaaprobot uw ademhaling vertragen. Dit zorgt ervoor dat u ontspant, waardoor u gemakkelijker kunt slapen. Voor meer informatie: https://meetsomnox.com/blog/breathing/.

Bovendien kan de slaaprobot fungeren als een extern punt om uw gedachten op te richten en uw hoofd vrij te maken van ongewenste gedachten en stress. Geluiden (zoals een geleide meditatie of een hartslag) worden ook gebruikt om u in slaap te laten vallen en worden uitgeschakeld zodra u slaapt: https://meetsomnox.com/blog/sounds/.

De slaaprobot is bedoeld voor mensen die lijden aan stressgerelateerde slapeloosheid en voor mensen die bezig zijn met hun gedachten en die hun werk naar de slaapkamer brengen, waardoor ze niet kunnen ontspannen en in slaap vallen.

De oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een niet-medicinale alternatief voor een betere nachtrust.

Somnox: https://meetsomnox.com