JustoCat

JustoCat

JustoCat therapie robot is bewezen een waardevol hulpmiddel bij het verbeteren van de interactie tussen de persoon die lijdt aan dementie en de verzorger, ongeacht of de verzorger een familielid of een professional is. Gebaseerd op onderzoek blijkt dat dit kalmerend effect weer kan leiden tot de vermindering van medicatie.

QTrobotQTrobot

QTrobot is een expressieve kleine humanoïde robot die is ontworpen als hulpmiddel voor therapeuten en opvoeders.

Het gebruikt gezichtsuitdrukkingen, gebaren en spelletjes om kinderen met autisme te leren over communicatie, emoties en sociale vaardigheden.

Lees meer...

Hasbro CatHasbro Cat

Deze geweldige kat ziet er niet alleen levensecht uit, maar gedraagt zich ook zo, compleet met rustgevend gespin als een echte kat! De robotkat heeft een lekkere zachte vacht, reageert op beweging, maar ook op aaien en knuffelen.

Lees meer...

ParoPARO

PARO is een geavanceerde interactieve therapeutische robot ontwikkeld door AIST in Japan. Het maakt het mogelijk om de gedocumenteerde voordelen van diertherapieën toe te passen bij patiënten in omgevingen zoals ziekenhuizen en zorginstellingen waar de aanwezigheid van levende dieren problemen geeft.

Lees meer...

SomnoxSomnox slaap robot

De Somnox-slaaprobot helpt u sneller in slaap te vallen, langer te slapen en verfrist wakker te worden door uw ademhaling te vertragen, uw aandacht te richten en rustgevende geluiden te spelen.

Lees meer...

ZoraZora

Zora is een NAO robot van SoftBank geprogrammeerd om te worden ingezet als zorg robot.

Het kan als ‘humanoïde’ robot rechtstreeks worden ingezet bij de mensen thuis of in zorgcentra.

Lees meer...

TombotTombot

Tombot is een realistisch robotdier.

Ontworpen om het uiterlijk en gedrag van een levende puppy na te bootsen, biedt Tombot voortdurend plezier, geluk en emotionele ondersteuning tegen een redelijke prijs.

Lees meer...