MiPMiP

De WowWee MiP Personal Robot is een geweldige buddy. De robot balanceert op twee wielen en volgt je wanneer je met hand gebaren voor zijn ogen zwaait. Het wordt geleverd met zeven leuke game modes en een app waarmee je toegang krijgt tot nog meer opties. De meegeleverde tray stelt MiP in staat om voorwerpen te dragen en de robot kan tot 50 voorgeprogrammeerde sequenties leren voor nog meer toekomstig plezier.

Lees meer...

Alpha 1SAlpha 1S

Een onderhoudende humanoid robot die via Bluetooth 4.0 verbinding maakt met je PC, Android of iOS.

CHiPCHiP

CHiP is een intelligente, aanhankelijke robothond.
Met geavanceerde sensoren en slimme accessoires is CHiP altijd op de hoogte en klaar om te spelen.
CHIP zijn gedrag wordt beinvloed uoe je op reageert op zijn gedrag, dus er is geen CHIP zoals jouw CHiP.
 

Lees meer...

FurbyFurby

Furbies waren de eerste succesvolle poging om een robot voor de consument te produceren en verkopen.

Een nieuw gekochte Furby begint met "Furbish" te spreken, de unieke taal die alle Furbies gebruiken, maar is geprogrammeerd om na verloop van tijd Engelse woorden en zinnen te gebruiken in plaats van Furbish.

Dit proces is bedoeld om de indruk te wekken dat het Engels leert. 

Lees meer...

Dash en DotDash en Dot

Dash is een echte robot, opgeladen en klaar om direct mee te spelen. Het reageert op je stem, kan om navigeren objecten, dansen en zingen. Dot is het brein van een robot. Dot wordt geleverd met verschillende spellen die je direct kunt spelen direct, zoals Magic Ball Dot, Dot of Music en Light Sword.

Lees meer...

RootRoot

Root is een kleine mobiele robot die is ontworpen om kinderen logica en codeervaardigheden bij te brengen.

Hij tekent, speelt muziek, licht op en kan op whiteboards met metalen frame rijden met behulp van magneten in zijn buik.

Lees meer...

BB-8BB-8

BB-8 is een robot karakter in de Star Wars films en is voor het eerst te zien in de 2015 film Star Wars Episode VII “The Force Awakens”. Bolvormig met een vrij bewegende koepelvormige kop is de BB-8 zowel een buddy als een op afstand bestuurbare robot unit.

Lees meer...

Robosapien BlueRobosapien Blue

De WowWee Robosapien Blue beschikt over volwaardige armen met twee soorten grijpers en het kan lopen, rennen en snel draaien op verschillende snelheden. Het heeft zevenenzestig voorgeprogrammeerde functies o.a. pick-up, gooien, schoppen, dans, kung-fu, scheten, oprispingen, rap en nog veel meer. De Robosapien is volledig programmeerbaar via de meegeleverde afstandsbediening. Deze robot kan reageren op geluiden of door te worden aangeraakt, opgepakt of geschopt, is voorzien van Bluetooth en komt met een app voor nog meer interessante functies.

Lees meer...

OzobotOzobot

De sociale smart robot De Ozobot Evo robot combineert het educatieve gamen met programmeren, robotica en wereldwijde sociale interactie.

Ozobot voorziet hiermee alle educatieve aspecten in een spelenderwijze manier van leren voor kinderen.

Lees meer...