KT-XKT-X

De KT-X Superbot is een humanoïde robot van KumoTek Robotics.

Deze robot heeft 17 vrijheidsgraden, een krachtige 60 MHz microcontroller, afstandsbediening en gyro / versnellingsmeter.

Lees meer...

Cyber Talk RobotCyber Talk Robot

Voor technologiefans is dit een ongelooflijke wetenschappelijke kit die is ontworpen om een robot met 7 afspeelmodi urenlang plezier te maken! Download de gratis app op een smartphone of tablet en programmeer de robot.

Lees meer...

OP One High End RobotOP One High End Robot

OP One is een op afstand bestuurbare volledig bestuurbare high tech robot uitgerust met 8 unieke motoren.

Hierdoor zijn zoveel bewegingen mogelijk, dat het lijkt alsof hij een levend wezen is.

Lees meer ...

BEROBERO

BERO is een multi motor, wireless, geanimeerde mobile robot en speelgoed platform dat over een geavanceerd intern besturingssysteem beschikt voor het communiceren via een app.

Lees meer...

Miko 2Miko 2

Miko 2 is beschikbaar in drie kleuren, en het gebruikt AI en spraakherkenning om met gebruikers te communiceren.

Naast het kunnen herkennen van gezichten, het identificeren van gemoedstoestanden en het onthouden van namen, kan Miko 2 "een gesprek beginnen en leren van zijn eigen omgeving om intuïtief met een kind om te gaan".

Lees meer...

R2-D2R2-D2

R2-D2 was een vindingrijke astromech-droid en diende op zijn beurt Padmé Amidala, Anakin Skywalker en Luke Skywalker.

Hij toonde grote moed bij het redden van zijn meesters en hun vrienden van vele gevaren. Hij was een ervaren ruimteschip-monteur en assistent van een jachtpiloot en vormde een onwaarschijnlijke maar duurzame vriendschap met het kieskeurige protocol droid C-3PO.

Lees meer...

mTinymTiny robot

mTiny is een robot voor in de vroege kinderjaren. Coderen zonder scherm, maar met een unieke Tap Pen Controller. Het maakt gebruik van fysieke blokken en verschillende themakaarten.

Lees meer...