RomeoRomeo

Ook in de portfolio van SoftBank van de overname van Aldebaran is de Romeo-zorgrobot, die wordt ontwikkeld om samen te werken met oudere en kwetsbare mensen, hetzij thuis, hetzij in residentiële zorginstellingen.

Lees meer...

 

 

FurhatFurhat

Furhat heeft de mogelijkheid om met mensen om te gaan zoals wij met elkaar omgaan.

Elk scenario waarin communicatie vereist is, kan Furhat mogelijk van toepassing zijn. Stel vragen, oefen interviews, train je vaardigheden, speel games of leer iets nieuws.

Lees meer...

Hovis Eco RobotHovis Eco

HOVIS Eco Plus is een 20 DOF, 41cm hoge robot ontwikkeld door Koreaanse bedrijf Dongbu Robot. Met een aantrekkelijk uiterlijk en vol met sensoren en verlichting kan het worden gebruikt hetzij als een kant en klare robot of als ontwikkeling platform.

Lees meer...

 

 

AisoyAisoy

Aisoy komt in verschillende uitvoeringen.

Als steun bij de opvoeding, als klas maatje en als hulpje bij het leren programmeren.

Lees meer...

 

MiRo-EMiRo-E

MiRo is de volgende generatie educatieve, persoonlijke en begeleidende robots.

Met zijn combinatie van mechatronica, sensoren, elektronica, sensing en een Blockly-gebaseerde programmeeromgeving, creëert Miro-E sociaal boeiende en interactieve ervaringen.

Lees meer...

KikiKiki

Kiki is wereld's eerste robot die met je meegroeit. Voorzien van een AI Personality Engine wordt elke Kiki uniek op basis van hoe jij, de eigenaar, met haar omgaat. Elke interactie met Kiki is zinvol en elke ervaring helpt haar een betere metgezel voor je te worden.

Lees meer...

AeolusAeolus

De Aeolus-robot is nog steeds slechts een protoype, maar het is een geweldige.

Het kan je volgen, je vloeren dweilen, een biertje pakken en je huis patrouilleren.

Alles wat je een slimme huisbot wilt laten doen!

Lees meer...

MarsCatMarsCat Bionic Robotic Cat

Een schattige robotkat die autonoom beweegt en je gezelschap houdt. MarsCat wordt aangedreven door een Raspberry Pi. Het kan bewegen, lopen, rennen, strekken en reageren op zijn omgeving. Terwijl je met de kat speelt, ontwikkelt hij een unieke persoonlijkheid.

MarsCat vereist geen tussenkomst van uw kant om te werken. Het heeft 16 servomotoren om soepel te bewegen en drukt zich uit met verschillende miauwen. Deze bionische kat is klaar om te worden geprogrammeerd met Python.

Lees meer...